Over ons

Welkom op de website van Cursus sociale-hygiene-svh.nl.

alt text for imageAl sinds 1983 verzorgen wij Horecacursussen en -opleidingen met meer dan 75 cursuslocaties verspreid door heel Nederland. Door onze jarenlange ruime ervaring weten we precies waar cursisten en ondernemers behoeften aan hebben. Wij regelen de cursus, het lesmateriaal, de lunch en de examenaanvragen. Inschrijven gaat makkelijk en snel, via de website. Heb je vragen, dan zitten wij voor je klaar.

Kwaliteit

alt text for image

We zijn een erkend opleidingsinstituut, gecertificeerd door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Onze BHV cursussen worden geëxamineerd onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Zo ben je bij alle cursussen verzekerd van de beste kwaliteit.

Wil je een cursus op je eigen locatie laten verzorgen? Dat kan ook. Het grote voordeel daarvan is dat we de training afstemmen op je eigen situatie en wensen. Belangrijke vragen en/of problemen uit de dagelijkse praktijk kunnen aan bod komen. De lestijden, de locatie en de data van de trainingen bepaal je zelf. Voor meer informatie daarover kun je contact opnemen met Incompany Trainingen: 076-5710078.


CursusBHV