Schriftelijk Cursus HACCP

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Met deze cursus leer je in je eigen tempo alles over Hygiënecode HACCP. Maar wel met begeleiding! Ervaren docenten helpen je gedurende de cursus. Als goede ondernemer zorg je er altijd voor dat je producten in orde zijn. Zeker wanneer je met bederfelijke eet- en drinkwaren werkt. Dit ben je zelfs wettelijk verplicht. De wet eist namelijk van horecabedrijven dat ze volgens de regels van de Hygiënecode HACCP werken. Tijdens deze cursus Hygiënecode HACCP leer je de inhoud van deze code kennen en deze toe te passen binnen je bedrijf. Komt de NVWA controleren, dan heb je niks te vrezen. Bovendien waarderen ook de gasten de goede hoge mate van hygiëne. Het weegt zwaar mee in het oordeel dat zij vellen over je bedrijf. Goede hygiëne beïnvloed dus ook je bedrijfsresultaat!

2. Voor wie

2. Voor wie

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met bederfelijke eet- en drinkwaren werkt. Dat kunnen ondernemers zijn, medewerker en zelfs vrijwilligers.

Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor, dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels van de Hygiënecode werkt. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze cursus.

3. Examen

3. Examen

Wanneer je de cursus met voldoende resultaat volgt, ontvang je een Certificaat van Deelname.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
 • Hygiënecode en bedrijfsbeleid
 • Persoonlijke hygiëne en schoonmaak
 • Temperatuurbeheersing
 • Kruisbesmetting en ongediertebestrijding
 • Inkoop, ontvangst, opslag en bereiding van producten
  • 5. Kosten

   De kosten voor de thuiscursus bedragen € 225,00 inclusief lesmateriaal, huiswerkbegeleiding en certificering, exclusief btw.

   Direct inschrijven

   CursusBHV