Herhalingscursus Sociale Hygiëne

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Is jouw kennis van Sociale Hygiëne nog up-to-date? Tijdens deze cursus leer je onder meer wat er veranderd is in de Drank- en Horecawet. Veel Horecamedewerkers hebben behoefte aan een opfriscursus Sociale Hygiëne.In de praktijk blijkt dat veel horecamedewerkers behoefte hebben aan een opfriscursus Sociale Hygiëne. Tijdens deze Herhalingscursus leer je onder meer wat er veranderd is in de Drank- en Horecawet. Ook komen de populaire drugssoorten van dit moment aan bod. De docent geeft je tools om te kijken of je bedrijfsbeleid nog wel aansluit op de huidige trends en wensen van de markt.

De Herhalingscursus Sociale Hygiëne duurt een dagdeel. De cursus start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

2. Voor wie

2. Voor wie

Deze cursus is speciaal voor mensen die hun kennis van Sociale Hygiëne willen opfrissen. Misschien heb je het Diploma Sociale Hygiëne lang geleden gehaald. Of je bent tijdelijk werkzaam geweest in een andere branche.

Deze Herhalingscursus Sociale Hygiëne zorgt dat je kennis weer op peil is. Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Het is wel handig als je de reguliere cursus Sociale Hygiëne al eens gevolgd hebt.

3. Examen

3. Examen

Wanneer je de opfriscursus Sociale Hygiëne met voldoende resultaat volgt, krijg je een Bewijs van Deelname van SHO. De kosten voor certificering zijn € 25,-.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
 • Rechts- en wetskennis voor toepasbaarheid handhavingsbeleid
 • Kennis van de huidige gebruikte en populaire drugssoorten
 • Tools ter controle van bedrijfsbeleid (quick-scan)
 • Veranderingen in de Drank- en Horecawet
 • Visie op het gastvrijheidsconcept
  • 5. Kosten

   Het cursusgeld voor de Herhalingscursus Sociale Hygiëne bedraagt € 260,-. Bij dit bedrag zit het lesmateriaal inbegrepen. Niet inbegrepen zijn de certificeringskosten, BTW en het dagarrangement. Tijdens de cursus maak je gebruik van het dagarrangement à € 60,00. Alle bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

   Direct inschrijven

   CursusBHV