Herhalingscursus BHV

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Een Bedrijfshulpverlener dient zijn kennis op peil te houden volgens de Arbo-wet. Omdat ze hun vaardigheden (als het goed is) niet vaak in praktijk brengen, is oefenen van groot belang. Tijdens de ééndaagse cursus Herhaling BHV gebeurt dit aan de hand van praktijksituaties. Zo blijven vaardigheden op peil én voldoet u aan de eisen van de Arbo-wet. Als ondernemer verplicht de Arbo-wet je om voldoende BHV-ers aan te wijzen binnen de organisatie. Je dient ze op te laten leiden en er voor te zorgen dat hun kennis op peil blijft. Dit geldt ook voor de horecabranche en organisaties die met vrijwilligers werken. Stuur uw BHV-ers eens per jaar naar de Herhalingscursus BHV. Zo waarborgt u de veiligheid van uw medewerkers en gasten en voldoet u aan de Arbo-wet. Deze eendaagse cursus Herhaling BHV start om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Onder begeleiding van onze ervaren docenten worden alle vaardigheden getraind. Deze zeer praktische training is dus zeker niet saai. Door het jaarlijks wisselende thema, ligt de nadruk elke jaar op andere vaardigheden. Zo blijven onze cursisten geboeid en vaardigheden blijven goed getraind.

2. Voor wie

2. Voor wie

De cursus is bestemd voor mensen die in hun bedrijf optreden als gediplomeerd BHV-er. Tijdens de Herhalingscursus worden alle BHV-taken nogmaals doorgenomen en praktijkverrichtingen worden herhaald. Door deelname aan deze cursus blijven niet alleen je vaardigheden getraind, ook de geldigheid van je NIBHV diploma wordt met een jaar verlengd. Heb je nog geen diploma BHV? Dan kunt je de Basiscursus BHV volgen.

3. Examen

3. Examen

Gedurende de dag beoordeelt de docent uw praktijkverrichtingen. U hoeft dus geen officieel examen af te leggen. Zijn uw vaardigheden nog voldoende of zelfs beter dan ontvangt u de legitimatiepas en het NIBHV Herhalingscertificaat. Beide hebben een geldigheid van één jaar. Kosten voor certificering (inclusief BHV-pas) bedragen € 25,-.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
 • Levensreddende handelingen zoals reanimeren.
 • Redden en vervoeren van slachtoffers.
 • Bestrijding en beperken van een beginnende brand.
 • Uitvoeren van alarmprocedures.
 • Onderhouden van interne verbindingen.
  • 5. Kosten

   Het cursusgeld voor de Herhalingscursus BHV: € 160,00. Bij dit bedrag zit het les- en oefenmateriaal inbegrepen. Niet inbegrepen zijn certificeringskosten, dagarrangement en BTW. Tijdens de cursus maakt u gebruik van het dagarrangement à € 60,00. Alle bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

   Direct inschrijven

   CursusBHV