E-Learning Hygiënecode HACCP

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Tijdens deze E-Learning leer je alles over de Hygiënecode HACCP. Niet alleen de inhoud van deze code komt aan bod. Je leert ook de regels ervan in jouw bedrijf toe te passen. Belangrijk, want de wet verplicht horecamedewerkers volgens de regels van de Hygiencode HACCP te werken. Als goede ondernemer zorg je er altijd voor dat je producten in orde zijn. Zeker wanneer je met bederfelijke eet- en drinkwaren werkt. Dit ben je zelfs wettelijk verplicht. De wet eist namelijk van horecabedrijven dat ze volgens de regels van de Hygiënecode HACCP werken. Tijdens de ééndaagse cursus Hygiënecode HACCP leer je de inhoud van deze code kennen en deze toe te passen binnen je bedrijf. Komt de NVWA controleren, dan heb je niks te vrezen. Bovendien waarderen ook de gasten de goede hoge mate van hygiëne. Het weegt zwaar mee in het oordeel dat zij vellen over je bedrijf. Goede hygiëne beïnvloed dus ook je bedrijfsresultaat!

2. Voor wie

2. Voor wie

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met bederfelijke eet- en drinkwaren werkt. Dat kunnen ondernemers zijn, medewerker en zelfs vrijwilligers.

Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor, dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels van de Hygiënecode werkt. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze cursus.

3. Examen

3. Examen

Wanneer je de cursus met voldoende resultaat volgt, ontvang je een SHO Certificaat Hygiënecode HACCP.

4. Cursusprogramma

5. Kosten

De kosten voor de e-learning HACCP: € 195,- Dit bedrag is inclusief toegang tot de E-Learning en certificeringskosten, exclusief BTW.

Direct inschrijven

CursusBHV