Dagcursus Hygiënecode HACCP

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Tijdens deze ééndaagse cursus leer je alles over de Hygiënecode HACCP. Niet alleen de inhoud van deze code komt aan bod. Je leert ook de regels ervan in jouw bedrijf toe te passen. Belangrijk, want de wet verplicht horecamedewerkers volgens de regels van de Hygiencode HACCP te werken. Als goede ondernemer zorg je er altijd voor dat je producten in orde zijn. Zeker wanneer je met bederfelijke eet- en drinkwaren werkt. Dit ben je zelfs wettelijk verplicht. De wet eist namelijk van horecabedrijven dat ze volgens de regels van de Hygiënecode HACCP werken. Tijdens de ééndaagse cursus Hygiënecode HACCP leer je de inhoud van deze code kennen en deze toe te passen binnen je bedrijf. Komt de NVWA controleren, dan heb je niks te vrezen. Bovendien waarderen ook de gasten de goede hoge mate van hygiëne. Het weegt zwaar mee in het oordeel dat zij vellen over je bedrijf. Goede hygiëne beïnvloed dus ook je bedrijfsresultaat! De cursus begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

2. Voor wie

2. Voor wie

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met bederfelijke eet- en drinkwaren werkt. Dat kunnen ondernemers zijn, medewerker en zelfs vrijwilligers.

Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor, dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels van de Hygiënecode werkt. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze cursus.

3. Examen

3. Examen

Wanneer je de cursus met voldoende resultaat volgt, ontvang je een Certificaat van Deelname. De kosten voor de certificering bedragen € 25,-.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
 • Hygiënecode en bedrijfsbeleid
 • Persoonlijke hygiëne en schoonmaak
 • Temperatuurbeheersing
 • Kruisbesmetting en ongediertebestrijding
 • Inkoop, ontvangst, opslag en bereiding van producten
  • 5. Kosten

   De kosten voor de mondelinge cursus: € 210,- Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, exclusief BTW, dagarrangement en certificeringskosten. Tijdens deze cursus maak je gebruik van het dagarrangement à € 60,00. Alle bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

   Direct inschrijven

   CursusBHV