Cursus Gastvrijheid

Direct inschrijven

Meer gastgericht te werk gaan? Volg de cursus Gastvrijheid! Een praktijkgerichte, korte cursus waarin alle aspecten van Gastvrijheid aan bod komen.

1. De cursus

1. De cursus

Meer gastgericht te werk gaan? Volg de cursus Gastvrijheid! Een praktijkgerichte, korte cursus waarin alle aspecten van Gastvrijheid aan bod komen. Onze docenten kennen de horecabranche als geen ander. Door samen met hen praktijkgerichte oefeningen te doen, leer je om nog beter in te spelen op de wensen en verwachtingen van je gasten. Hoe kom je over op gasten, hoe reageer je op lastige gasten?

Dit zijn slechts enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus Gastvrijheid. De cursusdag start om 09.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

2. Voor wie

2. Voor wie

Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben om deel te nemen aan de cursus.

3. Examen

3. Examen

Wanneer je de cursus met voldoende resultaat doorloopt ontvang je een Certificaat van Deelname. De kosten voor certificering zijn € 25,-.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
 • Gastvrijheidsconcept
 • Klachtenbehandeling en communicatie
 • Oplossen van veelvoorkomende problemen
 • Omgaan met A-, B-, en C-gedrag van gasten (basis conflicthantering)
 • Gastvrijheid binnen grenzen en aftersales
  • 5. Kosten

   Het cursusgeld voor cursus Gastvrijheid bedraagt € 210,00. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, exclusief BTW, dagarrangement en certificeringskosten. Tijdens de cursus maakt u gebruik van het dagarrangement à € 60,00. Alle bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

   Direct inschrijven

   CursusBHV