In 1 dag BHV-er! Basis BHV E-Learning en praktijkdag

Direct inschrijven

De snelste manier om bedrijfshulpverlener (BHV-er) te worden. Zelf neem je de theorie door, in je eigen tijd, plaats en tempo. Tijdens de de praktijkdag begeleiden onze docenten je. De praktische vaardigheden worden getraind. Na deze dag kun je als BHV-er, Eerste Hulp verlenen en een beginnende brand bestrijden.

1. De Cursus

1. De Cursus

De cursus BHV is een zeer praktisch ingerichte cursus en dus zeker niet saai! Deze Blended learning opleiding tot BHV-er bevat twee onderdelen. 1. De theorie: Deze neemt je in je eigen tijd, plaats en tempo door. Na inschrijving krijgt je van ons een inlogcode die toegang geeft tot de lesstof. Aan de hand van voorbeelden, tekst en films worden er praktijksituaties geschetst. Vanuit deze situaties wordt de theorie uitgelegd. Om je goed op het examen voor te bereiden zitten er ook oefentoetsen in het lespakket. 2. Praktijkdag: Tijdens deze dag leer je alle vaardigheden die een BHV-er nodig heeft. Eén dagdeel staat in het teken van Eerste Hulp. Je leert wat je moet doen bij verschillende soorten letsels. Ook het bedienen van de AED wordt getraind. Het tweede dagdeel leer je een beginnende brand te bestrijden.

2. Voor wie?

2. Voor wie?

Een specifieke vooropleiding is niet vereist om aan deze cursus BHV deel te nemen. Een BHV-er kan overal in de organisatie werken.

3. Examens

3. Examens

De zelfstudie (het e-study gedeelte) bestaat uit 4 modules. Alle 4 sluit je ze af met een toets. Haal je voor elke toets een voldoende dan kun je een toelatingscertificaat uitprinten. Deze geeft toegang tot de praktijkdag. Deze praktijkdag sluit je af met een meerkeuze NIBHV examen. Je verrichtingen worden ook beoordeeld tijdens deze dag, door onze docent. Heb je alles goed doorlopen dan ontvangt je een NIBHV Basisdiploma, certificaten en een legitimatiepas met een geldigheidsduur van één jaar. Door elk jaar de Herhalingscursus BHV te volgen, kun je de geldigheid jaarlijks verlengen. Je blijft dan als officieel BHV-er geregistreerd staan. Voor het NIBHV examen en de certificering betaal je € 25,- per onderdeel.

4. Programma

Programma
Bedienen van AED Blussen
  BrandwondenWervelletselsen
   Oogletsels Ontwrichtingen

   5. Kosten

   Het cursusgeld voor de Blended Learning Basis BHV met praktijkdag bedraagt € 165,00. Het lesmateriaal is bij deze prijs inbegrepen (dagarrangement, examenkosten en BTW zijn niet inbegrepen). Kosten voor het dagarrangement zijn € 60,00. Alle bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

   Direct inschrijven

   CursusBHV