Schriftelijke cursus Basisvaardigheden Horeca

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Onderscheid jezelf van je collega’s met het certificaat Basisvaardigheden Horeca! Met deze cursus kun je in je eigen tempo onder begeleiding van een ervaren docent studeren. Je leer tijdens de cursus Basisvaardigheden Horeca alle fijne kneepjes van het vak. Verschillende soorten bier, wijn en andere dranken komen aan bod. Je weet welke glassoort bij welk drank hoort en kent de verschillende serveerwijzen. Dit is slechts en kleine greep uit de onderwerpen die tijdens de cursus voorbij komen.

2. Voor wie?

2. Voor wie?

Deze cursus is speciaal voor mensen die zich willen onderscheiden van collega´s. Een vooropleiding is niet vereist om aan de cursus deel te nemen. Met deze schriftelijke cursus kun je starten wanneer je wilt en in je eigen tempo studeren. Maar wel onder begeleiding van een ervaren docent.

3. Examen

3. Examen

De cursus Basisvaardigheden Horeca bereidt je goed voor op een baan in de horeca. Indien de cursus met voldoende resultaat wordt gevolgd, ontvang je een SHO Certificaat van Deelname.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
 • Eetwaren en apparatuur
 • Brandveiligheid in het Horecabedrijf
 • Serveren en afruimen
 • Horecamarkt van vraag en aanbod
 • Drankenkennis
  • 5. Kosten

   Het kosten voor de schriftelijke cursus Basisvaardigheden Horeca zijn € 179,- Dit bedrag is inclusief lesmateriaal. Indien de cursus met voldoende resultaat wordt gevolgd, ontvang je een SHO Certificaat van Deelname. De certificeringskosten bedragen € 25,-.

   Direct inschrijven

   CursusBHV