Avondcursus BHV Herhaling (CCV mogelijk)

Direct inschrijven

Nu is er voor diegene die overdag geen tijd hebben de avondcursus Herhaling BHV. Verleng je NIBHV diploma een jaar en houd kennis en vaardigheden up-to-date! Dat kan middels deelname aan de avondcursus Herhaling BHV. Zo voldoe je als werkgever aan de wettelijke verantwoordelijkheid om voor een veilige werkplek te zorgen. De BHV Herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en afwisselende training.

1. De cursus

1. De cursus

Deze avondcursus bestaat uit twee lesavonden van 18.00 tot 21.30 uur. Hierin worden de hoofdpunten van de basiscursus BHV opnieuw geoefend. Onze ervaren docenten verzorgen deze korte praktijkgerichte cursus. Door het jaarlijks wisselende thema, ligt de nadruk elke jaar op andere vaardigheden. Zo blijven onze cursisten geboeid en vaardigheden blijven goed getraind. Gedurende het cursusjaar 2015-2016 is het thema Eerste Hul bij Drugs en een ontruimingscommunicatieoefening. CCV Het is mogelijk de cursusuren te laten registreren bij het CCV.

2. Voor Wie

2. Voor Wie

BHV-ers in het bezit van een BHV-diploma kunnen deelnemen aan deze cursus.

3. Examens

3. Examens

Gedurende de cursus beoordeelt de docent de praktijkhandelingen die je verricht. Sluit de avondcursus met voldoende resultaat af, en ontvangt het NIBHV Herhalingscertificaat en een legitimatiepas. Het certificaat en de legitimatiepas hebben een geldigheidsduur van één jaar. De certificeringskosten bedragen € 25,-.

4. Programma

Onderwerpen
AEDBlussen
  WondenKneuzingen
   Verstuikingen Thema '12-'13

   5. Kosten

   Het cursusgeld voor de avondcursus BHV herhaling bedraagt € 192,50. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal (exclusief avondarrangement- en certificeringskosten). Tijdens de avondcursus maak je gebruik van het avondarrangement à € 18,75 per avond. Alle bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

   Direct inschrijven

   CursusBHV