Cursus Basisvaardigheden Horeca

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Tijdens de Cursus Basisvaardigheden Horeca leer je alle vaardigheden die nodig zijn om professioneel in de Horeca aan de slag te kunnen. Juist aan mensen met goede vakkennis is een tekort in deze branche. Onderscheid jezelf van je collega’s met het certificaat Basisvaardigheden Horeca! Je leer tijdens de cursus Basisvaardigheden Horeca alle fijne kneepjes van het vak. Verschillende soorten bier, wijn en andere dranken worden besproken. Je weet welke glassoort bij welk drank hoort en kent de verschillende serveerwijzen. Dit is slechts en kleine greep uit de onderwerpen die aan bod komen. De Cursus Basisvaardigheden bestaat uit 3 lessen. Alle drie deze lessen starten om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

2. Voor wie

2. Voor wie

Deze cursus is speciaal voor mensen die zich willen onderscheiden van collega´s. Een vooropleiding is niet vereist om aan de cursus deel te nemen.

3. Examen

3. Examen

De cursus Basisvaardigheden Horeca sluit je af met een SHO toets bestaande uit meerkeuzevragen. Na goed gevolg ontvang je het Certificaat van Deelname van SHO. De certificeringkosten bedragen € 25,-.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
 • Eetwaren en apparatuur
 • Brandveiligheid in het Horecabedrijf
 • Serveren en afruimen
 • Horecamarkt van vraag en aanbod
 • Drankenkennis
  • 5. Kosten

   De kosten voor de mondelinge cursus Basisvaardigheden Horeca zijn € 226,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, exclusief dagarrangement, certificeringskosten en BTW. Tijdens de cursus maak je gebruik van dagarrangement van € 37,50 . Alle bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

   Direct inschrijven

   CursusBHV